Berga, Política

Carme Chacón (PSC), a Berga: “Netegem la política de gent sense ètica, en català o en castellà però cal fer net”

Carme Chacón (PSC), a Berga: “Netegem la política de gent sense ètica, en català o en castellà però cal fer net”

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Berga ha tingut, aquest diumenge, el suport de l’exministra de Defensa, Carme Chacón, en el primer acte públic de la candidatura de Rosalia Monroy, que concorre pel partit als comicis del 24 de maig a la ciutat. Chacón ha estat així, present, en una activitat de campanya al Centre Cívic de Santa Eulàlia, en què la cap de cartell a Berga, Rosalia Monroy ha demanat el vot, entre d’altres, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació a la capital de comarca i sanejar-ne les finances.

IMG_20150510_122056El PSC té, en aquestes eleccions, l’objectiu de recuperar la presència al plenari municipal després de perdre-la durant la present legislatura, tot i ser la segona força més votada al 2011. I és que els quatre regidors socialistes a Berga, es van desvincular a mig mandat del PSC i, en l’actualitat, han passat a integrar la llista d’ERC – l’exsocialista Ermínia Altarriba és, en aquesta ocasió de fet, la cap de llista del partit republicà.

IMG_20150510_121408En aquest sentit, Chacón ha llançat un dard a aquests: “la gent no premia el transfuguisme”, ha remarcat. D’altra banda, i respecte els creixents casos de corrupció a tot l’estat espanyol, Carme Chacón ha indicat que cal que “netegem la política de gent sense ètica, en català o en castellà però cal fer net”. Chacón també ha parlat de “desallotjar la dreta, de Catalunya i d’Espanya”.

IMG_20150510_130025En l’activitat, que va omplir la sala d’actes del centre cívic, s’hi van poder veure cares conegudes del socialisme a la comarca del Berguedà com Joan Roma i Nicolàs Viso, caps de cartell de Borredà i Bagà, respectivament. També hi era Joan Canongia, diputat manresà del PSC; que és alcaldable a una llista d’Omellons, a les Garrigues; un municipi petit d’encara no 260 habitants i de perfil agrícola. Finalment, i per cloure la trobada, va pujar a l’escenari l’equip de la candidatura de Monroy.

FOTOS: Acte del PSC a Berga, amb Carme Chacón. AUTOR: Rosa Hernández

Carme Chacón Centre Cívic Rosalia Monroy

Estic amb tu

Comentaris