S’obre el termini per participar al VII Certamen ‘Premi Elois’ per a joves dissenyadors i dissenyadores

Com ja ha esdevingut tradició, lligada a la Festa dels Elois, per setè any consecutiu des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga es convoca el VII Certamen ‘Premi Elois’ per a joves dissenyadors i dissenyadores, obert a totes les persones nascudes a partir de l’1 de gener de 1979.

Les persones interessades en participar al concurs poden presentar un màxim de dos cartells per persona i tenen com a data límit per fer-ho el dilluns 8 de juny a les 3 del migdia. Dins aquest termini, hauran d’haver enviat la seva proposta o propostes a l’adreça de correu electrònic: concurs@ajberga.cat. L’autor o autora del cartell guanyador rebrà un premi de 300 euros i el seu treball serà l’encarregat d’anunciar la Festa dels Elois d’enguany.

El jurat d’aquest setè concurs estarà format per persones vinculades a les belles arts i al món publicitari, i el seu veredicte serà inapel·lable. El fet de participar al certamen implica la total acceptació de les bases d’aquest concurs, que es poden consultar prement aquí, i en les quals es detallen tots els aspectes a tenir en compte a l’hora de presentar una proposta de cartell per la Festa dels Elois 2015.

La Festa dels Elois és una festa major popular que es fa el quart cap de setmana de juliol a Berga. Era principalment la festa dels animals, semblant a la que se celebra arreu per Sant Antoni Abat, el patró del gremi dels traginers.

Tots els cartells presentats es podran veure exposats al Casal de Gent Gran de Berga del 18 al 31 de juliol.