Tall de trànsit al carrer Albéniz de Berga, en la cruïlla amb el Lluís Millet, per l’arranjament d’un soc del paviment

La brigada de l’Ajuntament de Berga treballa, aquest matí de dimarts, en la millora de la pavimentació d’un tram del carrer Isaac Albéniz, cruïlla amb el Lluís Millet. Es tracta d’una zona concreta de la via en què hi havia un soc perquè l’asfalt s’havia deteriorat, i sobre la qual no s’ha pogut treballar fins ara “per manca de disponibilitat” dels operaris municipals, segons fonts dels Serveis Tècnics del consistori.

Des de l’Ajuntament, es preveu que l’incidència pugui estar resolta avui mateix; de manera que al llarg d’aquest mateix dimarts s’obri el trànsit al carrer amb normalitat, que ha estat tallat en ambdós sentits durant bona part del matí i fins a primera hora de la tarda.

El tall fa que els vehicles que vénen del carrer Salvador Espriu no puguin accedir a la via en direcció al carrer Pere III, i hagin de seguir les senyalitzacions addicionals.

FOTO: Obres a la via, aquest matí de dimarts. AUTOR: Ivan Genescà