Un tuit del PSC situa Puig-reig al Bages i crea estupor a Twitter

Un tuit del perfil general del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha provocat aquest migdia un petit terratrèmol a la xarxa, almenys a nivell berguedà. Ha estat després que, diversos alcaldables socialistes de la zona, visitessin la Serradora Boix acompanyats de Miquel Iceta, primer secretari electe del PSC i President del Grup Parlamentari Socialista.

La Serradora Boix és a Puig-reig, al Berguedà, però la piulada assegurava textualment que avui Miquel Iceta havia visitat “la Serralleria Boix, cabdal per l’economia del Bagès, amb els i les candidates del territori”.

Les reaccions no s’han fet esperar. Mentre alguns berguedans i berguedanes feien broma, d’altres criticaven la confusió del text. Fins i tot hi han intervingut membres d’altres forces polítiques.

Jordi Pujals, número 3 de la llista d’Esquerra a Berga, era un dels primers en advertir als socialistes via Twitter que Puig-reig es troba al Berguedà.

https://twitter.com/jordipujals/status/601010920018567168

I, de la mateixa manera, ho feia una mica més tard, la regidora de Benestar Social a la ciutat, de CiU, Maribel Iglesias.

https://twitter.com/miglesiast/status/601020704511926272

Fins i tot, el compte de la Serradora Boix agraïa la visita del PSC, però oferia una petita rectificació al tuit original dels socialistes.

Davant el debat generat, el perfil verificat dels Socialistes acabava per disculpar-se, encara però amb una petita errada ortogràfica.

https://twitter.com/socialistes_cat/status/601038084231274496