Fins a 315 participants en la Berga – Rasos – Berga de l’edició d’enguany

Aquest diumenge 24 de maig va disputar-se la tradicional Berga-Rasos-Berga, organitzada pel Club Esquí Berguedà, de 26 quilòmetres de recorregut i 3.600 metres de desnivell acumulat. Amb fins a 315 participants en aquesta edició.

La prova transcorre per camins i corriols, evitant tan com pot les zones d’asfalt, que pràcticament només es trepitgen al sortir i al tornar a entrar a Berga.

Aquest any, el guanyador de la cursa va ser Josep Rovira Dachs, amb un temps de 2 hores, 31 minuts i 53 segons, seguit d’Ivan Camps, a poc menys de 2 minuts i d’Oriol Rego fregant les dues hores i 40 minuts. En la mateixa línia, el liderat de la categoria femenina se l’ha endut la berguedana Neus Claret, amb 3 hores, 23 minuts i 09 segons. Núria Garcia i Helena Beltran hi han ocupat, a poca distància, la segona i tercera posició.

Per saber com van anar les coses durant aquest diumenge i en relació a la Berga-Rasos-Berga, hem tingut als micròfons de Ràdio Berga i de l’AquíBerguedà.cat el president del Club Esquí Berguedà, Miquel Batriu, amb qui hem parlat en la secció d’Esports del Berguedà Matí d’aquesta setmana.

Següent
Les lesions
X