Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha empatat a 1 a casa davant el Lloret i diu adéu de forma matemàtica al somni de la promoció d’ascens.

El Lloret va ser molt intens durant tot el partit però la possessió va ser per l’Avià, que tot i gaudir del control de la pilota va aproximar-se a la porteria rival en ben poques ocasions.

Amb aquest panorama, els selvatans van avançar-se en el marcador passat el minut 20 de partit a la sortida d’un llançament de falta. Malgrat tot, abans d’arribar al descans Marcelo va fer un empat que ja no es mouria fins al final.

A les acaballes del partit, però, Miki López va fallar un penal que podria haver donat la victòria als homes d’Albert Garcia i el 2 a 1 va ser definitiu.

L’empat col·loca a l’Avià tercer, amb 57 punts, lluny ja del líder i campió matemàtic de lliga, el Júpiter, que suma 70 punts. Per la seva banda, el Granollers, que és segon, compta amb un marge de 5 punts sobre dels avianesos que, a falta de només un enfrontament, resulta definitiu per assegurar la plaça de promoció dels vallesans.

La setmana vinent, final de lliga. L’Avià jugarà precisament contra el Granollers, que servirà a tots dos equips per acabar la fase regular d’una gran temporada.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha guanyat per segona setmana consecutiva al camp del Llerona per un còmode 2 a 4.

Un Llerona que s’ho jugava tot en la lluita per la permanència va sortir a totes i va avançar-se la mitja hora de joc. Malgrat tot, els gironellencs només van necessitar dos minuts per empatar el partit a través d’Arias.

A la represa, el Llerona va tornar-se a avançar ben aviat però el Gironella va capgirar el marcador en qüestió de deu minuts amb un gol d’Àngel i un altre de Sergi Muñoz. Finalment, a falta d’un quart d’hora pel final del partit, Arias va fer el quart consumant així el seu doblet de la tarda i confirmant la victòria del Gironella per 2 a 4.

La victòria confirma la recuperació dels de Xavi Posas en aquest final de temporada. A més a més, fa que el Gironella es col·loqui a la sisena posició, amb 51 punts, i que es jugui acabar entre la 5a i la 9a plaça en una última jornada de lliga força emocionant.

Un final de lliga que es perfila interessant pels gironellencs, que la setmana que ve s’acomiaden d’aquesta temporada com a locals davant el campió, el Tona, que ha estat el gran dominador de la classificació durant pràcticament tot l’any.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

Cap de setmana d’alegria a Gironella. Les noies del Futbol Sala Gironella han certificat la permanència a la Primera Divisió Nacional del Futbol Sala en guanyar a la pista del cuer Tecuni Bilbo per 1 a 3.

El Gironella va saber aprofitar una de les poques ocasions que va tenir en el primer temps per marcar el 0 a 1 a través d’Anna Burgaya.

A la represa, el Tecuni Bilbo va empatar ben aviat i va pressionar per avançar-se en el marcador però el desencert de cara a porteria les va acabar condemnant. El Gironella va fer tot el contrari i va mostrar-se molt efectiu, sentenciant el partit amb un altre gol de Burgaya i el tercer i definitiu de Clàudia Pons.

Com dèiem, la victòria suposa la salvació matemàtica del Gironella, que havia de guanyar el seu compromís a Bilbao i esperar que el Viaxes Amarelle perdés davant l’Ourense i que l’Ordizia fes el mateix a Burela. Totes tres coses han succeït i les catalanes certifiquen, a falta d’una jornada de competició, aquesta permanència que tan complicada semblava fa unes setmanes.

La setmana vinent, última cita del campionat. Les gironellenques rebran a la Rioja, un rival complicat que es troba a la sisena posició, amb 49 punts.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

Anterior
Les lesions