Televisió del Berguedà estrena el programa ‘De Piscina a Piscina’ amb el periodista Xavi Rosiñol com a convidat

Televisió del Berguedà estrena avui divendres, a un quart d’11 de la nit, el programa ‘De Piscina a Piscina’ elaborat per Abraham Orriols i Eric Calderer. Es farà amb un primer capítol enregistrat a Avià i amb Xavi Rosiñol, presentador de La Tribu de Catalunya Ràdio, com a convidat.

El programa vol descobrir cada setmana una de les piscines municipals de la nostra comarca, piscines poc conegudes per la majoria, amb encant, amb propostes esportives, pels petits.

Abraham Orriols i Eric Calderer presentaran el programa que s’allargarà durant tot l’estiu i que vol ser “un espai refrescant fet amb banyador i xancletes”, segons han explicat des de Televisió del Berguedà. Proposaran concursos amb diversos regals, rellotges de rellotgeria Canals i també productes esportius de Intersport SerraMartí.

Es pot seguir la ruta del programa que es publicarà cada setmana al Facebook de la televisió i d’aquesta manera veure com es grava el programa en directe i participar en els jocs i concursos.

 

X