Berga, Societat

La protectora de Fonollosa busca un gos que va perdre’s després de ser adoptat per una veïna de Berga

La protectora de Fonollosa busca un gos que va perdre’s després de ser adoptat per una veïna de Berga

Els responsables de la protectora d’animals ADE de Fonollosa (Bages) busquen un gos de raça bretona, en Corso, que va perdre’s el passat divendres dia 24 de juliol. Una veïna de Berga l’havia adoptat uns dies abans, amb el seu corresponent contracte d’adopció, però l’animal va escapar-se. Sandra Rivera, membre de la protectora de Fonollosa, ha lamentat, a més, que la veïna no comuniqués de seguida que el gos se n’havia anat.

Els responsables d’ADE Fonollosa també han assegurat a l’AquíBerguedà.cat i a Ràdio Berga que aquesta persona que s’havia de fer càrrec d’en Corso “s’ha desentès totalment a l’hora de buscar-lo”.

Per aquest motiu demanen tota la col·laboració que sigui possible per trobar-lo. Divendres i dissabte passat ja va fer-se recerca per Berga i van penjar-se cartells, donant veus també als veïns de les poblacions del voltant, però han detectat que durant la setmana algú ha anat despenjant els papers. “Per nosaltres cada minut que passa és vital”, ha posat en valor Rivera.

Sandra Rivera ha destacat, a més, que aquest dissabte hi ha una sortida de grup, a les 10 del matí a Berga – amb trobada davant del Lidl – , per veure si el troben i torna a casa. Durant la setmana l’han buscat en ubicacions tan dispars com Vilada, la Nou de Berguedà, Serrateix, Puig-reig o Navàs, ja que – a part – hi havia hagut veïns que havien assegurat haver-lo vist en aquest poble del Bages, prop de la zona de la deixalleria. Creuen, així mateix, que camina coix per un cop que va rebre d’un cotxe a la carretera.

Estic amb tu

Es dóna una recompensa de 300 euros a qui pugui agafar-lo. A més, s’han fet públics diferents números de contacte per si algú l’ha vist: el 938368234 i el 686639063.

Corso Es busca Gos Perdut Protectora de Fonollosa

Comentaris

  • Soc Leonor,, la responsable del refugi de cavalls abandonats d ‘Associación Defensa Équidos, d’òn va sortir el Corso adoptat per mala sort per una gent sense escrúpuls, Us agrairem que ‘l difoneu perque deu estar molt espantat, era un gos maltractat i ara tornava a confiar en la gent però amb l’stress tornan al estat de pànic inicial.