Sant Julià de Cerdanyola organitza un taller de teatre gratuït per als més petits

L’Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola ha donat avui el tret de sortida a una activitat d’estiu que s’allargarà els propers quinze dies i que està pensada per entretenir els més petits. Es tracta d’un taller gratuït de teatre per a nens i nenes, que tindrà lloc des d’avui i fins el proper divendres 14 d’agost.

L’activitat, sota el nom ‘Juguem a fer teatre’, es farà al Local Social, de 10 del matí a 1 de la tarda, i cal realitzar inscripció prèvia a l’Ajuntament. A més, però, aquest municipi de l’alt Berguedà ha programat també d’altres activitats, majoritàriament pensades per a un públic familiar, durant el mes d’agost. Diumenge 16, en aquest sentit, hi haurà una Cursa d’Orientació en què s’anima a les famílies a anar-hi i participar a la prova de la mà dels nens i nenes; amb inici a dos quarts de 10 del matí davant l’Ajuntament.

També, per a infants, es farà el taller ‘Pinta la teva samarreta’ el proper dilluns 24 d’agost. Per participar-hi només cal portar una samarreta blanca per poder-la decorar, al Local Social.

Finalment, hi haurà Teatre amb el grup la Teia de Vilada i l’obra ‘Toc Toc’, amb un preu d’entrada de 5 euros, el dissabte 29 d’agost, a les 10 del vespre i també en aquest equipament cívic i social del poble.

Tots els dimecres d’agost, a més, es farà una sessió de Gimnàstica Hipopresiva Abdominal a la piscina local, per 5 euros la sessió; i tots els divendres també a la piscina, hi haurà sessions de ioga de forma gratuïta.

X