Finalitza l’activitat ‘A les tardes juga al carrer’ amb més infants que mai

Berga ha tancat ja l’activitat ‘A les tardes juga al carrer’ i ho ha fet després d’una reeixida edició en què s’hi han sumat més infants que mai, segons fonts consistorials. Cada dimarts i dijous de juliol, l’empresa Rural Salut, amb la col·laboració de diferents entitats del territori, ha dinamitzat el passeig de la Indústria amb activitats lúdiques de foment de la salut i del joc cooperatiu, un mètode que ha acollit diversos infants cada dia i que ha superat la participació d’altres anys.

11041177_425572874317992_6298774145005733287_nA través de tallers de fruita, de primers auxilis, de curses, de jocs d’aigua, entre d’altres; s’han treballat valors com el companyerisme, l’empatia i la cooperació. Diàriament han passat pel passeig de la Indústria, una quarantena d’infants.

Des del seu inici, a principi de juliol, totes les activitats han estat gratuïtes i s’han pogut fer sense inscripció prèvia, per tal de fomentar el joc als espais públics. Tant pares com infants i organitzadors, valoren molt positivament l’edició d’enguany i assenyalen que ha estat un encert comptar amb la col·laboració de diferents entitats locals per, entre tots, dinamitzar l’espai.

X