Vallcebre s’endinsa avui en quatre dies més de festa major amb un sopar popular i dissabte acollirà un concert de Brams

La Festa Major de Vallcebre s’endinsa avui en quatre dies més d’actes de la seva festa gran amb un sopar popular, a les 9 a la pista municipal. Després hi haurà ball de nit amb l’Orquestra Montecarlo.

El programa continua demà amb més música i l’animació infantil de les 11 del matí, a càrrec de la companyia Farcell de Jocs. A partir de la mitjanit, a més, el poble organitza una macrodisco amb diversos dj’s, Tasies, Olaya i Luxury, i animació amb drag-queens i gogos.

Fins ara aquest municipi ja ha viscut dos dies de festa grossa que van començar dimarts 11 d’agost amb la cercavila de Trastukats.

Dissabte 15 d’agost, a més, aquest poble de l’alt Berguedà viurà el gruix d’actes d’aquesta celebració també amb l’animació infantil de Disco Baby i Festa de l’Escuma, a la nova sala polivalent a les 11 del matí.

Primer concert al poble tot i una llarga trajectòria

Durant el dia hi haurà ball de tarda i country, i també el concurs de truc que es farà a les 4 de la tarda. Però una de les activitats més esperades serà la nit de concerts, que començarà a les 11 del vespre, en aquest cas amb una presència ben especial. Hi tocarà el grup berguedà Brams que, tot i la seva llarga trajectòria, ha assegurat ja a les xarxes socials que és la primera vegada que porta la seva música fins a Vallcebre. Hi tocarà també el grup Bossonaya, i hi haurà disco mòbil a partir de les 4 de la matinada.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10153225469172909&id=80260767908

Diumenge 16, últim dia de festa major, el matí tornarà a començar amb activitats infantils, a les 11, i seguirà amb una fontada popular a les 2 de la tarda, i l’exhibició de trial a les 4 de la tarda.

A aquesta mateixa hora de la tarda hi haurà, paral·lelament, concurs de botifarra i activitats infantils amb la companyia Super Parc, que portaran circuits i inflables al poble.

La festa continuarà, a dos quarts de 8 del vespre amb ‘El Xou de Xevi i Ulises’, i a les 9 del vespre, amb el Concert dels Rustik’s de Vallcebre. En cas de pluja la comissió de festes ha explicat que les activitats es podran traslladar a la nova Sala Polivalent, i la majoria d’actes són gratuïts.