El vídeo de l’ANC del Berguedà fa un recorregut per tota la comarca sobre una vespa

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Berguedà engega motors de cara a les eleccions del 27 de setembre amb la presentació del vídeo amb que vol animar als ciutadans a votar una candidatura independentista de cara a les eleccions del proper 27 de setembre. L’estrena es va fer ahir divendres al vespre en un acte al Teatre Municipal de Berga. El vídeo té com a fil conductor el viatge que fa un motorista pels 31 pobles de la comarca. Les diferents seqüències van ser enregistrades a principi del mes de juliol. El vídeo ha estat dirigit per Jaume Duran i ha comptat amb la participació de més de 1.000 persones.

Objectiu: 1.000.000 de visualitzacions

L’ANC del Berguedà s’ha marcat l’objectiu que aquest vídeo es converteixi en viral i que aconsegueixi passar el milió de visualitzacions a Youtube. Per ajudar a aconseguir-ho, se n’està fent la màxima difusió a través d’internet, sobre tot a les xarxes socials. Des dels comptes nacionals de l’ANC a Twitter també s’ha compartit aquest vídeo per intentar arribar al màxim nombre de persones possible.

X