‘Junts pel Sí’ s’endinsa en la campanya al Berguedà amb diferents actes, després d’encetar-la amb Eduardo Reyes

‘Junts pel Sí’ va encetar la campanya dissabte amb la visita d’Eduardo Reyes, número 6 de la llista de ‘Junts Pel Sí’, membre també de Súmate. Va fer un passeig per Berga, acompanyat entre d’altres de la diputada de CiU i membre de la candidatura, Montserrat Ribera; l’exalcalde de Berga, el convergent Juli Gendrau; i la regidora d’ERC a Berga, Ermínia Altarriba. Reyes va conversar amb veïns de Berga i va fer campanya per ‘Junts pel Sí’ argumentant que “és la única solució que té Catalunya per treure aquesta terra de l’opressió de l’Estat espanyol”.

Va ser a Berga l’endemà de l’inici de la campanya, l’Onze de Setembre. Va dir que “hem tingut la decència de no provocar, amb la Diada, el fet que sigui campanya, i ara hem d’accelerar per poder ser a com més llocs millor i arribar a molta gent que necessita assessorament sobre què votar. Gent a qui volem fer veure que l’únic camí és ‘Junts pel Sí’”, va insistir:

Actes de campanya de ‘Junts pel Sí’ al Berguedà:

-Dimarts 15 de setembre: xerrada informativa al local del Comú de Montmajor, a 2/4 de 8 de la tarda.

-Dimecres 16 de setembre: carpa informativa al mercat d’Avià, durant el matí. Cafè tertúlia al local social de Castellar de n’Hug, a les 5 de la tarda. I xerrada tertúlia a la llar del pensionista de la Pobla de Lillet, a les 7 de l tarda.

-Dijous 17 de setembre: carpa informativa al mercat de Casserres, al matí. Xerrada informativa amb Elisenda Paluzie, a la sala d’actes de Palau de Bagà a les 6 de la tarda. Xerra informativa a Puig-reig, també amb Elisenda Paluzie, a 2/4 de 8 de la tarda a la Plaça Nova.

-Divendres 18 de setembre: a Casserres, xerrada informativa sobre educació al local cultural, a les 8 del vespre. Carpa informativa a Bagà, a la tarda, coincidint amb la preparació de la Ultra Pirineu. A Sant Júlia de Cerdanyola es farà un porta a porta a partir de les 6 de la tarda. I a Guardiola de Berguedà, xerrada informativa a les 8 del vespre al local parroquial.

X