S’enfronta a cinc anys de presó una noia que va colpejar el cap d’un noi amb una ampolla, a Berga

L’Audiència Provincial de Barcelona jutja aquest dijous, 8 d’octubre, una berguedana acusada d’agredir un noi trencant-li una ampolla al cap. Jessica L., amb antecedents penals, serà jutjada per un delicte de lesions a Gerard G., tal com avançava ahir NacióBerguedà. Segons informa el diari digital, que ha tingut accés a la petició de pena de la Fiscalia, Jessica L. s’enfronta a cinc anys i tres mesos de presó per uns fets que van passar al maig del 2012 a l’exterior de la discoteca Menfis de Berga.

S’acusa a Jessica L. d’un delicte de lesions, pel qual a part dels cinc anys i tres mesos de presó se li demanen 4.110 euros com a responsabilitat civil i per les lesions i seqüeles causades a Gerard G., que va haver de ser ingressat i operat després de ser colpejat amb una ampolla. Ell però, també va participar de la baralla, i també serà jutjat. Se l’acusa d’una falta de lesions, ja que va agredir a la noia provocant-li ferides més lleus. La fiscalia demana com a pena a Gerard G. una multa de 450 euros i que indemnitzi la noia amb 900 euros per lesions i seqüeles.

 

 

X