El Berguedà se suma als actes de suport als imputats pel 9-N

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga organitza un acte de suport en motiu de la imputació del president Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega, i la consellera Irene Rigau. La convocatòria és avui dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de Sant Pere de Berga. A part de la capital de comarca, altres poblacions del Berguedà també s’hi sumaran i faran concentracions.

Durant la celebració de l’acte es llegirà el manifest de suport als imputats per l’organització de la consulta del 9-N. Un manifest que es signa des d’Òmnium Cultural, l’AMI, l’ACM i l’ANC. Es repartiran, també, cartes de protesta per tal que totes aquelles persones que ho vulguin, les puguin omplir i enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). D’aquesta manera, segons l’ANC de Berga “demostrarem, una vegada més, que va ser el poble qui va posar les unes i les urnes no es poden impugnar: Totes i tots som 9-N”.

I és que avui dimarts, 13 d’octubre, és el dia que l’exvicepresidenta del Govern Joana Ortega i la consellera d’Ensenyament Irene Rigau s’han de presentar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. I aquest dijous, 15 d’octubre, ho haurà de fer el president Artur Mas. Tots tres com a imputats per haver posat les urnes el 9-N.

Bus per anar a Barcelona dijous

A nivell comarcal s’està organitzant un bus per baixar a Barcelona el dijous 15 d’octubre al matí per donar suport a Artur Mas quan vagi a declarar al TSJC. Els interessats a apuntar-se a l’autocar han d’enviar un correu electrònic a bergueda@assemblea.cat. Els qui vulguin anar-hi pel seu compte, el punt de trobada a Barcelona serà davant de l’Arc de Triomf.