El jurat del Primer Saló Internacional de Berga visualitza i avalua 3.700 fotos de 46 països

Berga acull des aquest cap de setmana, des d’avui divendres, el Saló Internacional de Berga ‘Tirabol 2015’. Es tracta d’un reconegut certamen de fotografia que porta a la capital del Berguedà tres membres del jurat d’aquest saló internacional, que ha comptat amb la participació de 3.706 fotografies rebudes de 46 països de tot el món.

Les fotos es classifiquen en tres categories: temàtica lliure en color, temàtica lliure en blanc i negre, i viatges. Imatges que visualitzen i avaluen aquests dies els membres del jurat, que són prestigiosos fotògrafs: Javier Dominguez Jadoga, fotògraf Free Lance i Fundador d’1:1; Jean Saleilles -AFCF -AFIAP – R ISF2; i Raimon Moreno Hidalgo, MFCF – JAFCF – HonFCF – ACEF – AFIAP.

Ho ha explicat en detall en una entrevista a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà Frederic Garrido, president de l’AFTDAO (Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga), que des de l’any 2000 que perseguia poder fer a Berga el Primer Saló Internacional i enguany ho ha aconseguit.

X