El Patronat de la Patum, de Berga, renova part dels seus membres

El Patronat Municipal de La Patum ha renovat la major part dels seus membres. Tal com marquen els seus estatuts, després del canvis a l’Ajuntament de Berga en les eleccions municipals del maig, per una banda, i per altra banda després de les propostes dels nous patumaires per part del Ple de l’Ajuntament i dels caps de colla, la composició del Patronat durant el bienni 2015-2017 és el següent:

Presidenta: Montserrat Venturós i Vilalba. Sotspresidenta primera: Mònica Garcia i Llorens. Sotspresident segon: Oriol Camps i Cervera. Vocal del grup municipal de la CUP: Sívia Armengou i Coca. Vocal del grup municipal de CIU: Queralt Perarnau i Ribera. Vocal del grup municipal d’ERC: Ermínia Altarriba i Gorgas. Vocal del grup municipal del PSC: Rosalia Monroy i Sánchez. Vocal del grup municipal d’ICV: Joan Antoni Torres i Bedman. Vocals cap de colla: Isaac Gonfaus i Bessa, David Perarnau i Canal, Joan Carles Sosa i Rosa i Roger Martínez i Cortina. Vocals patumaires proposats pels caps de colla: Sergi Muntaner i Rafart, Queralt Cortina i Guitó i Josep Casòliva i Armengou. Vocals patumaires proposats per l’Ajuntament de Berga: Lluís Molera i Safont, Anna Parcerisa i Santandreu i Neus Simón i Peraire.