La caminada a Berga del Dia Mundial de la Diabetis aplega un centenar de persones

Més de 100 persones van participar ahir, diumenge, a la caminada urbana que es va celebrar a Berga en motiu del Dia Mundial de la Diabetis.

caminadadiabetis1Va durar aproximadament una hora, amb sortida des de la plaça Viladomat. A la Rasa dels Molins es van fer uns exercicis dirigits a càrrec d’Alter Sport Gym. I a l’arribada, es va fer un pica-pica, medicions de glucosa, i sorteig de quatre premis que consistien en una revisió i tractament podològic gratuït cortesia d´Ingrid Soca podologia i Món Homeocèutic.

caminadadiabetis2

Xerrades

Un altre dels actes que s’han fet aquest cap de setmana a Berga en motiu del Dia Mundial de la Diabetis són xerrades. Dissabte el Pavelló de Suècia de Berga va acollir conferències a càrrec dels endocrinòlegs Carme Quirós, de l’Hospital Clínic de Barcelona;i Carles Zafón, de la Vall d’Hebron. Van aprlar sobre el ‘Pàncrees artificial’ i ‘Protegeix el teu futur’, respectivament, i van aplegar un centenar de persones. En acabat hi va haver pica-pica amenitzat pel grup de música Berguedana de Folklore Total.

xerradadiabetis

 

 

X