S’organitzen actes per mostrar solidaritat amb el poble francès

El Berguedà (i també el Bages nord) fa costat al poble francès amb diferents mostres de condol després de l’atemptat de divendres a París.

Acte a Puig-reig

Aquest dilluns, 16 de novembre, a les 7 de la tarda es llegirà un manifest de solidaritat al poble francès, davant de l’Ajuntament de Puig-reig.

Acte a Gironella

L’Ajuntament de Gironella també ha condemnat els atemptats viscuts a París i ha expressat la seva solidaritat a les famílies i al Govern francès. Per aquest motiu, ha convocat a la ciutadania a un minut de silenci aquest dilluns, 16 de novembre, a les 7 de la tarda a la plaça de la vila.

Acte a Navàs

L’Ajuntament de Navàs convoca la ciutadania a fer un minut de silenci aquest dilluns 16 de novembre a les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. D’aquesta manera es vol mostrar la solidaritat amb les 128 víctimes i els ferits a l’atemptat terrorista de París.

Assemblea Nacional Catalana al Berguedà

Per altra banda, l’Assemblea Comarcal del Berguedà, conjuntament amb les Assemblees Territorials (Avià, Bagà, Berga, Borredà, Casserres, Cercs, Gironella, Gósol, Guardiola-Sant Julià de Cerdanyola, la Nou de Berguedà, la Pobla de Lillet, Montmajor, Olvan, Puig-reig, Saldes, Vallcebre i Vilada) han expressat aquest cap de setmana la condemna “més enèrgica” pels atemptats de París. Apunten que “la violència no pot ser acceptada, en cap lloc del món, com a bandera per imposar uns ideals. Fets com aquests són un atac universal dels drets humans”. L’ANC del Berguedà han volgut manifestar el suport a totes les famílies que han perdut algun familiar a l’atemptat de la capital francesa, així com a tota la ciutat i al país perquè “fets com aquest marquen el tarannà del poble”.

 

X