El Berguedà, al costat de les famílies amb problemes per mantenir els subministraments d’aigua, llum i gas

El Consell Comarcal del Berguedà i les empreses submnistradores de serveis bàsics a la comarca es coordinen per garantir el dret de subministres d’aigua potable, llum i gas a famílies que no poden pagar la factura per problemes econòmics. Que no se’ls tallin els subministraments per motius d’impagament.

El Consell i les les responsables de les companyies d’aigua (Sorea i Rial) i d’electricitat (Tecníber) s’han reunit per donar resposta a les famílies que s’acullen a la Llei 24/2015 que dóna suport a les persones en risc d’exclusió residencial que no poden pagar les factures d’aigua, gas i electricitat. Una llei aprovada al juliol com a mesura urgent per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica. El Berguedà hi vol donar compliment.

En aquest sentit, s’han establert els acords seguint els protocols que marca la Llei. Per conèixer qui pot beneficiar-se d’aquestes mesures i quin és el procediment que cal seguir per accedir-hi, trobareu informació al web del Consell Comarcal del Berguedà, www.bergueda.cat.

 

X