L’ACEB acull un debat amb sis alcaldes del Berguedà

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) acollirà aquest dijous a la tarda la 6a edició del Fòrum ACEB. El tema escollit per a l’edició d’enguany és el Berguedà vist des de l’òptica d’alcaldes de la comarca. Hi participaran sis alcaldes/alcaldesses.Són Montserrat Venturós, alcaldessa de Berga; David Font, alcalde de Gironella; Josep M. Altarriba, alcalde de Puig-reig; Patrocini Canal, alcaldessa d’Avià; Jesús Calderer, alcalde de Cercs; i Joan Roma, alcalde de Borredà. Moderarà el debat l’empresari i comunicador Xavier Gual.

En aquest debat es posaran sobre la taula qüestions com ara com veuen el Berguedà, quin és l’estat de salut de la comarca a nivell a econòmic, quins projectes consideren prioritaris pel Berguedà.. Temes que respondran els ponents en un fòrum obert al públic. Els interessats a assistir-hi, es farà a 2/4 de 8 del vespre d’aquest dijous a la seu de l’ACEB (plaça Tarascon número 8 de Berga). A més, aquells que vulguin fer preguntes als participants a la taula rodona ho poden fer enviant-les al correu electrònic: ceb@aceb.cat