El Culturitza’t de Gironella ha atret 400 persones en quatre actuacions

Gironella ha tancat aquest desembre el Culturitza’t, un cicle que ha portat la música i altres propostes artístiques a Gironella durant la tardor. El balanç que en fa l’Ajuntament de Gironella és positiu. De les quatre actuacions programades n’han gaudit un total de 400 persones, “una bona xifra -segons l’equip de govern de CiU” i més tenint en compte que es feien a l’església vella de Gironella i té un aforament limitat.

El Culturitza’t d’enguany va començar amb un concert acústic de piano amb Manu Guix, la següent cita va ser Celeste Alias, després hi va haver poesia amb Els Nens Eutròfics, i el cicle s’ha tancat amb el cabaret de Delikatessen.

El regidor de Cultura de Gironella, Lluís Vall, ha fet una valoració positiva del cicle, que enguany ha combinat diferents vessants com la música, la poesia i el cabaret-teatre d’humor. En aquest sentit, Vall vol que de cara a la propera temporada “el Culturitza’t sigui un referent cultural a la comarca a baix cost”.

Ha insistit en la voluntat que Gironella ompli el buit cultural que hi ha a la comarca del Berguedà i que n’agafi el lideratge. Per aquest motiu, “l’any que ve apostarem fortament per la cultura per garantir una programació anual apta per a tothom”, ha dit Lluís Vall.

 

X