Francesc Ribera, regidor de la CUP a Berga, a favor de la investidura d’Artur Mas

El regidor de la CUP a Berga, Francesc Ribera ‘Titot’, cantant de Brams, s’ha mostrat partidari d’acceptar la investidura d’Artur Mas com  president. Ho ha exposat en un article que publica a la pàgina web del diari Ara, on dóna arguments pels quals accepta la investidura de Mas: “crec sincerament que investir Mas president és un error. I tanmateix estic disposat a menjar-m’ho amb patates. O sense.  Perquè l’alternativa ens resoldria les contradiccions de grup, potser sí, però l’escenari que vindria, al març, seria pitjor, molt pitjor. Pitjor perquè en el millor dels casos -i la menor de les probabilitats- repetiríem les taules. Pitjor perquè no tenim cap garantia de repetir un Parlament que pugui executar la ruptura…” Aquest és només un fragment de l’article que pots llegir complet clicant aquí.

X