Berga, Política

ERC Berga presenta nou butlletí informatiu, una eina per tenir contacte directe amb la ciutadania

ERC Berga presenta nou butlletí informatiu, una eina per tenir contacte directe amb la ciutadania

ERC Berga ha presentat el primer número del seu nou butlletí informatiu. L’objectiu és “tenir contacte directe amb la ciutadania per explicar-los el nostre posicionament sobre diferents projectes, per donar a conèixer idees i propostes, i per exposar l’activitat que fem”, ha explicat Jaume Giménez, president de la secció local d’ERC a Berga. Ha afegit que “és una eina de comunicació que volem que sigui bidireccional”. En aquest sentit es facilita a la primera pàgina el correu electrònic, la pàgina de Facebook, el compte de Twitter, la pàgina web www.esquerra.cat/berga, i l’adreça (Plaça Doctor Saló 4, primer pis).

ERC ja havia fet butlletins periòdics des del 1997 o 98 i fins el 2004, segons ha recordat Josep Xoy, que ha remarcat la importància de tornar a apostar per un butlletí per exposar l’actualitat local, principalment, però que també pot incloure temàtiques d’abast comarcal i nacional.

En el primer número es fa una valoració dels primers sis mesos de govern de la CUP a l’Ajuntament de Berga; parla de la Secció d’Institut Serra de Noet; fa una defensa a l’escola pública; també hi ha un article sobre la revitalització del Barri Vell que defensa enderrocar la casa que hi ha al carrer Major cantonada amb plaça del Forn; un altre altre article fa referència a l’Hospital com a projecte estratègic; hi ha una referència al projecte de fer una residència per als nois i noies de la  Llar Santa Maria de Queralt a sota l’escola d’educació especial; i a la contraportada escriu un article el president nacional d’ERC, Oriol Junqueres, ‘Pas Ferm i Avant’ cap a la República Catalana.

El butlletí d’ERC s’editarà tres o quatre cops l’any. El primer número són quatre pàgines i el format o bé serà aquest o bé s’ampliarà en funció de l’actualitat del moment i del ‘feedback’ que hi hagi amb la ciutadania. De cada número se n’imprimeixen 10.000 exemplars i es bustiaran a totes les llars de Berga.

La impressió i distribució va a càrrec del Grup Municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Berga, a través de l’assignació que reben els grups. Per a cada número hi destinen uns 900 euros, aproximadament.

El butlletí d’ERC també es pot consultar en fomat digital. Serà, ha dit Jaume Giménez, “una eina més per comunicar projectes alternatius als de l’equip de govern, un canal paral·lel al d’entrar mocions o fer intervencions als plens”. I Ermínia Altarriba ha destacat que “era necessari tenir un lloc on ens poguéssim esplaiar més, i d’aquí la voluntat de tornar a editar butlletins. Ara ho hem fet realitat”.

FOTO: D’esquerra a dreta: Josep Xoy, Jaume Giménez i Ermínia Altarriba / AUTORA: Anna Costa

 

butlletí ERC Berga Esquerra

Estic amb tu

Comentaris