Els Mossos detenen una dona d’Olvan acusada de robar joies a la casa on treballava de cuidadora

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir dilluns, 8 de febrer, -segons han fet públic avui- una veïna d’Olvan com a presumpte autora d’un delicte de furt. Es tracta d’una dona de 54 anys, de nacionalitat espanyola.

Se l’acusa d’haver robat joies a la casa on treballava com a cuidadora. La persona propietària va denunciar que li havien sostret joies del seu domicili el 25 de gener, i a partir d’aquí els Mossos van iniciar una investigació. Van detectar que no s’havia forçat cap pany ni cap accés a la casa, tot indicava que l’autor dels fets podia ser algú vinculat amb l’habitatge, i efectivament, els Mossos van esbrinar que la presumpta responsable del robatori era una dona que havia treballat a la casa com a cuidadora.

Segons es desprèn de la investigació, la dona va robar les joies i després les va vendre en una botiga de compra-venda d’or.

Va ser detinguda el dilluns 8 de febrer per un delicte de furt, i el dimarts 9 va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

 

X