La revista Aquí Berguedà arriba als 10.000 lectors, segons l’EGM

Aquí Berguedà
Aquí Berguedà

La revista Aquí Berguedà, la publicació en paper de Bífidus Produccions, ha assolit una audiència de 10.000 lectors mensual, segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM). El principal baròmetre de la comunicació del país col·loca la revista en una excel·lent posició pel que fa a l’audiència, l’abast i la repercussió.

L’Aquí Berguedà fa cinc anys el mes que ve i, en aquest lustre, ha aconseguit convertir-se en una referència de la informació escrita i del periodisme de proximitat a la comarca. Cada mes, s’editen 10.000 exemplars de la publicació, que ja ha arribat als 55 números.

La revista es distribueix cada principi de mes en botigues, bars, restaurants, gasolineres i oficines d’edificis públics de tot el Berguedà. La bona distribució és una de les claus de l’èxit de la revista, que recull cada més les principals notícies de la comarca, i les complementa amb reportatges i entrevistes d’actualitat. L’Aquí Berguedà fa un esforç cada mes per oferir una informació de tots els municipis de la comarca, gràcies a les seccions territorials de Berga, Alt Berguedà i Baix Berguedà. A més, inclou articles d’opinió d’analistes com Xavier Gual i Xavi Rosiñol, i els comentaris d’humor de Jaume Fíguls i del ninotaire Jaume Capdevila Kap. A més, conté una col·laboració a cada número amb el diari satíric Berguedà Online, dirigit per David Cols.

L’Aquí Berguedà forma part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, que agrupa les principals publicacions de pagament i gratuïtes en llengua catalana.

Bífidus Produccions, l’empresa editora de l’Aquí Berguedà, vol donar les gràcies a tots establiments col·laboradors, als anunciats i als 10.000 lectors de tot el Berguedà que segueixen els continguts de la revista cada mes, segons l’EGM.

 

X