S’obre el termini per presentar fotografies al concurs Fotobarrera

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre les barreres arquitectòniques que hi ha als municipis del Berguedà el Consell Comarcal del Berguedà convoca el segon Concurs de Fotografia Fotobarrera. Es poden presentar les fotos fins al diumenge 5 de juny.

Les fotografies es poden fer arribar o per correu electrònic (fotobarrerabergueda@gmail.com) o a través de l’Instagram i Twitter amb l’etiqueta #barrerabergueda. També es podran penjar al Facebook www.facebook.com/concursfotobarrera2016/.

Les imatges han de servir per prendre consciència col·lectiva sobre els problemes d’accessibilitat que es poden trobar moltes persones, i provocar reflexió entorn la manera de fer uns pobles i ciutats més accessibles on tothom hi pugui viure.

Pots consultar les bases clicant aquí.

Premis

Entre totes les fotos presentades, el jurat format per membres de l’AFTDAO (Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis), de Berga, entre d’altres, premiaran 9 fotografies amb obsequis aportats per empreses i entitats de la comarca. Com per exemple estades en hotels, entrades, productes, dinars…

Les fotos premiades seran impreses i exposades en l’acte de presentació dels projectes de síntesi del CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència que es farà la tercera setmana de juny al Pavelló de Suècia de Berga.

Aquesta proposta sorgeix de la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa, espai de participació i coordinació obert a totes les entitats, professionals i persones vinculades a l’àmbit de la salut i de les discapacitats. Les entitats que han liderat la proposta són el CFGM d’Atenció a la Dependència que ha treballat molt intensament el projecte, la Creu Roja, Activament Berguedà, Fòrum de Vida Independent i l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal.

Els organitzadors agraeixen la col·laboració desinteressada del Restaurant La Nau del Guixaró, l’Hotel Niu Descans de Bagà, el Consell Regulador dels Camí dels Bons Homes, Oficina de Turisme de La Pobla de Lillet, el Museu de les Mines de Cercs, l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, el Parc Natural Cadí-Moixeró i l’Hotel El Jou.