Una nau del polígon industrial de La Plana, a Avià, es crema sencera

Una nau del polígon industrial de La Plana, al terme municipal d’Avià, ha cremat sencera per causes que es desconeixen, aquest dijous. Nou dotacions dels Bombers han treballat per extingir el foc en una actuació que s’ha allargat una hora i mitja.

A l’interior de la nau no hi havia ningú i per tant no s’ha hagut de dur a terme cap evacuació ni de la nau afectada ni de les de la zona. Tampoc no hi ha hagut ferits. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha rebut a 2/4 de 2 del migdia però el foc no s’ha donat per extingit fins les 4 de la tarda. La nau afectada era d’un envernissador que treballava per la fusteria.

El polígon industrial La Plana forma part de la colònia de La Plana, situada entre l’Ametlla de Casserres i Cal Rosal i que pertany al municipi d’Avià. És la segona vegada en menys d’un any que el polígon és notícia per algun accident. L’octubre de l’any passat, un operari de 44 anys, veí de Navàs, va morir-hi en accident laboral després de caure des de la teulada d’una nau.

X