Alumnes de Puig-reig, Navàs i Prats, premiats al certamen de lectura en veu alta

Alumnes de centres educatius de la Catalunya central han obtingut 4 dels 5 premis del certamen de lectura en veu alta. La final del concurs escolar s’ha fet aquesta setmana al Teatre Nacional de Catalunya, on es van donar els premis als alumnes guanyadors. Entre primària i secundària hi han 65.000 estudiants, de 773 escoles i instituts. De les cinc categories existents, entre cicle mitjà de primària i 4t d’ESO, en quatre han resultat guanyadors alumnes de centres escolars de la Catalunya Central.

En la categoria Timoners -alumnat de les aules d’acollida-, es va endur el premi Laila Berrisoune Benazza, de l’Institut de Puig-reig.

En la categoria de Grumets vermells -cicle mitjà de Primària-, el guanyador ha estat Guillem Cabra Besa, del col·legi Sant Josep de Navàs. L’escola ha estat premiada amb 500 € per la compra de llibres i l’alumne guanyador ha estat obsequiat amb una tauleta. Cal dir que tots els finalistes han tingut també una petita tauleta i una samarreta de record.

En la categoria Grumets verds -cicle superior de Primària-, la guanyadora ha estat Maria Puigferrat Dealbert de FEDAC de Prats de Lluçanès.

I també de les comarques centrals, en la categoria Tropa de Corsaris -alumnat de 3r i 4t d’ES-, va guanyar el grup format per Soraya Laktali Aguilar, Ona Pardo Ledesma i Alba Vilaseca Baena de l’institut Miquel Bosch i Jover d’Artés.

L’acte de l’entrega de premis va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i de la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Montserrat Llobet. La conducció de l’acte va ser a càrrec del cantant Joan Dausà.

X