Puig-reig fa campanya pel civisme posant globus a les caques de gos

Els veïns de Puig-reig s’han llevat avui amb carrers plens de globus vermells. Un fet que ha sorprès a més d’un. Quin era el motiu? A alguns carrers n’hi havia varis, a altres menys, a alguns sectors cap… en funció de què? La resposta és simple: de les caques de gos. S’ha fet aquesta acció dins de la campanya de civisme, en aquest cas dirigida als propietaris dels gossos. Els globus vermells eren enganxats sobre les caques de gos deixades als carrers, i anaven acompanyats de la inscripció: ‘la merda no se l’emporta el vent’.

D’aquesta manera s’ha fet visible la segona part de la campanya ‘La teva petjada construeix Puig-reig’, impulsada conjuntament entre l’Ajuntament de Puig-reig i l’Institut per tal de conscienciar als ciutadans que no recollir les caques de gos és una petjada negativa per Puig-reig, igual que totes les mostres d’incivisme que fan més difícil la convivència.

 

X