Detenen tres veïns de Barcelona com a presumptes autors de robar joies a una dona, a Berga

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Central van detenir el passat diumenge 12 de juny -segons han informat avui- tres persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força. Es tracta d’un home i dues dones, de 24, 27 i 48 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona.

Els Mossos els van poder detenir a la C-16 a Castellbell i el Vilar (Bages) després de muntar un dispositiu per localitzar el vehicle arran de l’avís d’un mosso fora de servei que va alertar que els ocupants d’un cotxe acabaven de cometre un robatori violent en un carrer de Berga. Els autors eren a l’interior del vehicle i van demanar informació a una dona que passejava pel carrer. Quan la dona s’hi va apropar, una de les ocupants la va petonejar i li va arrencar de manera violenta tres braçalets que portava al canell. Seguidament el turisme va fugir ràpidament del lloc.

A Castellbell els Mossos van localitzar i aturar el cotxe sospitós i el van escorcollar, al cotxe i també als ocupants. Dins una bossa de mà van localitzar dues cadenes d’or, i  van trobar amagades més cadenes i els braçalets que acabaven de sostreure.

Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori violent.

Els detinguts van passar el 13 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

 

X