Atropellen una dona de 57 anys al Passeig de la Pau de Berga

Atropellament a Berga. Els fets han passat aquest matí, pocs minuts abans de les 11, quan un conductor ha atropellat sense conseqüències importants una dona que creuava pel pas de vianants del capdavall del Passeig de la Pau, a tocar de la rotonda de la gasolinera i davant de la farmàcia Món Homeocèutic (carretera de Sant Fruitós).

La víctima ha estat atesa per una ambulància del SEM i traslladada a l’hospital Sant Bernabé. Es tracta d’una dona, de 57 anys, veïna de Berga, segons ha informat la Policia Local, que no ha donat detalls sobre l’abast de les lesions, però tot apuntava que no eren de caràcter greu, se l’ha pogut veure conscient i asseguda al voral.

Pel que fa al conductor del vehicle es tracta d’un home de 56 anys, també veí de Berga. La Policia Local li ha fet la prova d’alcoholèmia al lloc dels fets i ha donat negatiu.

A part de l’ambulància s’han traslladat fins al lloc de l’accident Mossos i Policia Local que durant uns minuts han tallat el trànsit, en direcció sortida de Berga.

Les causes de l’atropellament s’estan investigant.

 

FOTO: La Policia Local fent la prova d’alcoholèmia al conductor / AUTORA: Anna Costa

 

X