Berga et proposa ‘Canya al teu skatepark!’

A Berga l’estiu és sinònim de tallers i se n’organitzen diversos i de temàtiques variades: tallers artístics, taller d’arqueologia, i també taller d’skate. Amb el lema ‘Canya al teu skatepark!’ s’han obert les inscripcions per participar a un taller que es farà del 18 al 22 de juliol de 2/4 de 5 a les 8 de la tarda a l’skatepark de Berga, al Parc del Lledó. Comptarà amb diferents modalitats segons les edats i els nivells.

Els participants tindran l’oportunitat de perfeccionar la tècnica ‘bowl’ (línies, velocitat, flow, sensacions), de crear els propis ‘shapes’ (fabricació de planxes d’skate), d‘aprendre a patinar, girar, frenar i no caure, de perfeccionar la ‘lija’ per fer únic i diferent el material del monopatí.

El taller anirà a càrrec de monitors de la BraveKate Escola, de Palafrugell, fundada el 2002 i pertanyents a l’Associació d’skaters rurals Costa Brava. El preu és de 5 euros, que s’hauran de fer efectius al fer la inscripció, o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o a l’Ajuntament de Berga. El formulari es pot descarregar a la pàgina web del consistori: www.ajberga.cat.

Com a cloenda del taller, el divendres 22 de juliol a les 10 de la nit es farà la projecció d’una pel·lícula a la plaça de la Font del Ros, relacionada amb les activitats del taller. És ‘Los amos de Dogtown’, que explica la història dels llegendaris Z-Boys, un grup de joves ‘surfers’ i ‘skaters’ del barri de Dogtown de Los Angeles, que practiven surf a la platja de Venice. Quan els Z-Boys van difondre aquesta modalitat es fan fer molt populars a Califòrnia. Aquest film va ser premiat amb el premi al millor documental al Festival de Cine AFI i està dedicat a la memòria de Mitch Hedberg, un còmic d’Estats Units que hi tenia un petit paper reservat i va morir poc abans de l’estrena.

 

X