L’espectacle familiar de dansa Zaquizamí arriba dissabte a Berga

En el marc del cicle de teatre ‘Programa’t’, de Berga, aquest dissabte 25 de juny, a les 6 de la tarda, es podrà veure al Teatre Municipal Zaquizamí, un espectacle familiar de dansa per a infants de 4 a 9 anys, de la mà de la companyia Roberto G. Alonso.

Aquesta obra va ser seleccionada per votació popular perquè es representés a Berga, és un espectacle vitalista on joguines i andròmines abandonades en unes golfes o traster (zaquizamí) cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts.

El zaquizamí d’aquesta història és al fons del passadís, té tres prestatges mal posats, una porta amb pany i clau, i un endoll que no funciona. Cada cop que es tanca el llum s’hi fa una festa i els seus habitants, els que no es veuen però que hi són, comencen a viure, a jugar i a somiar quan es pensen que no els senten.

Les entrades es poden reservar prèviament a l’Oficina de Turisme de Berga (93 821 13 84) o també es podran comprar una hora abans de la funció de dissabte a les 6. El preu és de 8 euros i en costa 6 per als menors de 25 anys.