Osona, el Lluçanès i el Ripollès ja han reservat més de 140 autocars per venir a Berga per la Diada

Les assemblees territorials d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès ja han reservat 143 autocars per participar a la concentració de l’11 de setembre a Berga. Hi ha unes 7.200 places disponibles, entre les quals hi ha dos autocars adaptats per a persones de mobilitat reduïda.

Vic ha reservat 30 autocars, Manlleu en té 12 de preparats i la Vall del Ges, 10. D’altra banda, des del Ripollès també en sortiran una desena.

Les assemblees territorials d’Osona i el Ripollès ja fa dies que venen els tiquets d’autocar. També fa dies que estan obertes les inscripcions a la mobilització de Berga. El Berguedà té assignat el tram 11; Osona, el 13; el Ripollès, el 15; i el Lluçanès, el 20.

La setmana passada l’ANC de Berga ja va informar que preveia acollir entre 350 i 400 autocars, i que sabia on col·locar-los. La zona del Tossalet, els Pedregals, el polígon industrial de la Valldan, l’aparcament de l’Hospital Sant Bernabé i els aparcaments de les escoles de la ciutat són alguns dels punts que l’organització contempla com a aparcaments.

X