Berga prohibirà aparcar en diversos carrers per la baixada de la Mare de Déu

L’Ajuntament de Berga ha informat que aquest dissabte, 27 d’agost, prohibirà estacionar en alguns punts de la ciutat per facilitar-hi el pas de la Mare de Déu de Queralt.

D’entrada, la plaça de Sant Pere i el carrer Balmes hauran de quedar sense cotxes estacionats des de les 5 de la tarda fins a les 10 del vespre. Pel que fa a altres punts de la ciutat, des de les 5 fins a les 8 de la tarda, l’Ajuntament també prohibirà l’estacionament en el carrer Onze de Setembre (des del carrer Santa Joaquim de Vedruna fins al Cervantes), al carrer del Roser (entre la plaça de la creu i el carrer Cervantes) i a la plaça de la Creu. En aquestes zones, el trànsit circularà amb normalitat excepte quan passi la comitiva.

D’altra banda, també hi haurà punts en què es tallarà per complet el trànsit o es desviarà la circulació. Entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre hi haurà desviaments i talls de trànsit a la ronda Moreta amb carrer Barcelona; a la ronda Queralt amb el Passeig de les Estaselles; el passeig de les Estaselles amb el carrer Banys; i el passeig de la Pau amb el carrer Gran Via en sentit ascendent.

FOTO. El carrer del Roser serà un dels carrers on estarà prohibit estacionar aquest dissabte / AUTOR: Marc Canturri

X