Madrid premia l’Hospital Sant Bernabé de Berga com un dels 20 millors d’Espanya

L’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga ha aconseguit situar-se entre els millors d’Espanya en la darrera edició dels premis Top 20, que s’han lliurat aquesta setmana a Madrid. Concretament, l’Hospital Sant Bernabé ha estat premiat en dues categories: la de gestió global i la de l’àrea de respiratori.hospital-sant-bernabe-top20

L’Hospital de Berga ha estat un dels 2 hospitals comarcals premiats entre els 17 que optaven a premi en àrea de gestió global. Pel que fa a l’àmbit respiratori, hi havia 115 hospitals candidats sense cirurgia toràcica. Dels 115 se’n van nominar 8, dels quals 4 (el de Berga i tres més) van tenir premi.

Els premis Top 20 es lliuren anualment i, en aquest cas, fan referència a l’activitat dels centres durant l’any 2015. Els centres aspirants s’hi presenten voluntàriament, facilitant totes les dades necessàries per tal que la seva activitat pugui ser analitzada. En l’edició d’enguany, hi han participat centres hospitalaris de dins i fora de Catalunya, tant del sector públic com del sector privat.