L’Ajuntament de Berga s’adhereix a la campanya Casa Nostra Casa Vostra

L’Ajuntament de Berga ha aprovat per unanimitat a la sessió plenària d’aquest dijous adherir-se a la campanya “Casa nostra, casa vostra”, que va sortir a la llum aquest dilluns i que fa una crida a les institucions catalanes a convertir Catalunya en una terra d’acollida de refugiats, entre d’altres objectius.

La campanya, promoguda, entre d’altres, pel periodista berguedà Xavi Rossinyol, vol que les institucions catalanes garanteixin la inclusió i el desenvolupament social digne de les persones migrades al país. A més, també pretén que les institucions defensin el dret a la lliure circulació de persones i treballin per eradicar les causes d’injustícia, violència estructural, guerra i vulneració dels drets humans.

Així doncs, l’Ajuntament de Berga s’hi adhereix i es compromet a participar activament en les iniciatives que surtin de la campanya.

X