Set camins municipals del Berguedà seran arranjats gràcies a un ajut de 111.000 euros de la Generalitat

El president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, han signat aquesta setmana a Barcelona un conveni a través del qual la comarca del Berguedà podrà arranjar camins municipals pel valor de 111.000€. L’acord arriba gràcies al fet que el Berguedà és considerat una comarca de muntanya, permetrà continuar la tasca d’arranjament de camins que va començar aquesta primavera i que complementa la que també es fa a través de l’ADF.

En concret, els 111.000 euros aniran destinats a l’arranjament de 7 camins, de Castell de l’Areny, Castellar de n’Hug, Gósol, la Pobla de Lillet, Montclar, Santa Maria de Merlès i Vallcebre. La decisió s’ha pres prioritzant aquells camins que necessiten actuacions de manera més urgent i que ja van quedar fora de l’ajuda en el pla anterior.

El Consell Comarcal valora positivament l’ajut de la Generalitat, que permet actuar anualment en l’extensa xarxa de camins municipals i dels municipis petits, habitualment més extensos i mancats de recursos per fer aquestes actuacions.

 

FOTO. David Font i Josep Rull han signat el conveni aquesta setmana a Barcelona / Cedida

X