Berga, Societat

Berga comença a combatre la neu i omple contenidors de matèria orgànica amb potassa per als ciutadans

Berga comença a combatre la neu i omple contenidors de matèria orgànica amb potassa per als ciutadans

Com a conseqüència de l’augment de la intensitat de la nevada al Berguedà, l’Ajuntament de Berga ha activat el Pla d’Actuació Municipal per Nevades en fase d’emergència tal i com estableix el protocol de Protecció Civil.

En aquesta línia, des del migdia s’està tirant sal per mantenir nets els accessos a l’Hospital, a les escoles i a les residències i centres sanitaris. Les brigades estan treballant, tirant potassa i netejant els carrers.

A hores d’ara hi ha 2 vehicles de neteja, 2 vehicles d’estesa de fundents i 2 vehicles amb personal portant a terme l’estesa manual. Igualment, es recomana que no s’utilitzi el vehicle si no és del tot necessari.

Es recomana a la ciutadania mantenir nets els accessos als habitatges i les voreres, ja que es preveu que les temperatures seguiran baixant durant aquesta nit, i d’aquesta manera s’evitarà que la neu es glaci.

Per les persones que ho necessitin, de cara a demà al matí hi haurà habilitats diversos punts on es podrà disposar de potassa, dipositada als contenidors de matèria orgànica.

Els punts on es pot trobar són la plaça de la Font del Ros, la Valldan, la plaça Viladomat, el passeig de la Indústria, la plaça Gernika, el carrer Roca de la Pila, la plaça del Forn, la plaça Sant Pere, el passeig de la Pau, la plaça Santa Magdalena, el carrer Guillem de Berguedà i el carrer Fumanya.

WhatsApp Image 2017-01-25 at 21.26.04

Ajuntament de Berga Neu

Comentaris