Ballús Desinfecció Ozó

Societat

Trànsit obliga a posar cadenes a tots els vehicles que circulin per les carreteres de l’Alt Berguedà

Trànsit obliga a posar cadenes a tots els vehicles que circulin per les carreteres de l’Alt Berguedà

Les nevades comencen a sacsejar la circulació per les carreteres del Berguedà. D’entrada, segons el Servei Català de Trànsit, és obligatori portar cadenes per circular per la C-16 entre Berga, Cercs, Guardiola, Bagà, el Túnel del Cadí i Bellver de Cerdanya i Bellver de Cerdanya en tots dos sentits de la marxa.

També s’han vist afectades des d’aquesta tarda les carreteres secundàries que uneixen alguns municipis del nord de la comarca. En totes elles és obligatori l’ús de cadenes. És el cas, per exemple, de la C-26 entre Berga i Borredà, passant per Vilada, o de la B-400 entre Guardiola de Berguedà i Gósol, passant per Vallcebre i Saldes.

Les cadenes també són obligatòries a la carretera que enllaça Berga i Sant Llorenç de Morunys, la BV-4241. En concret, les cadenes són obligatòries entre la capital del Berguedà i Guixers.

En les mateixes condicions s’ha de conduir per la BV-4243 a l’alçada de Castellar del Riu i per la BV-4031, que uneix Castellar de n’Hug i Toses (Ripollès).

A aquestes carreteres, s’hi han afegit en les darreres hores la BV-4242, de Berga a Queralt, i la BV-4025 entre Cercs i Fumanya.

Berguedà Carreteres Neu Nevades Servei Català de Trànsit Trànsit

Estic amb tu

Comentaris