Les escoles de Berga visiten l’Ajuntament i comparteixen amb l’alcaldessa les seves inquietuds

L’alumnat de tercer i quart de primària de l’Escola Xarxa de Berga han donat el tret de sortida a la ronda de visites d’aquest any a l’Ajuntament de Berga. Els han rebut a la sala de Plens l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, i el regidor d’Educació, Eloi Escútia. Tots dos han explicat als alumnes la funció de la sala com un dels espais més significatius de l’edifici.

L’alumnat s’ha interessat per conèixer qui ocupa cada cadira en les sessions plenàries i per saber com es desenvolupen. Més tard, en el torn de preguntes, els nens i nenes han demanat a l’alcaldessa sobre les tasques del seu dia a dia, han proposat accions per a la seva ciutat i han compartit inquietuds.

La visita a l’Ajuntament permet als alumnes de la ciutat entendre millor el funcionament del municipi i el consistori, un tema que ja estudien a classe. A més, crea vincles de proximitat entre els joves i l’equip de govern. Per això, en els darrers mesos els alumnes de cicle mitjà dels diferents centres de Berga viuran l’experiència que aquest matí han viscut els de la Xarxa. Els dies 13 de març i 10 d’abril, per exemple, s’espera que passin pel consistori els nens i nenes de La Valldan, Sant Joan, Santa Eulàlia i Vedruna.