Tres busos del Berguedà es desplacen a Barcelona per ser a la mobilització pel judici del 9-N

Les diferents delegacions territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Berguedà han omplert tres autobusos per baixar a Barcelona aquest dilluns i donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. Tots tres estan citats a declarar a les nou del matí d’aquest dilluns al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la convocatòria de la consulta sobre la independència de Catalunya del 9 de novembre del 2014.

Aquest dissabte la xifra de berguedans inscrits per baixar a Barcelona en els autocars de l’Assemblea ja superava les 120 persones i en les darreres hores ha augmentat per acabar omplint tres vehicles. Des de l’ANC de Berga, consideren que la convocatòria ha estat “un èxit absolut” i esperen que la manifestació d’aquest matí sigui “una de les més importants que hem fet mai tenint en compte que és un dia laborable i de bon matí”.

La mobilització, convocada davant la seu del TSJC,  serà massiva i s’hi preveu la presència d’uns 50.000 catalans i prop de 500 alcaldes i alcaldesses d’arreu del país.

https://twitter.com/ANC_Berga/status/828485382899654656

FOTO. La manifestació d’aquest matí de dilluns a Barcelona pel judici del 9-N / ANC (@Assemblea)

X