El comissari en cap dels Mossos assegura que només hi va haver un implicat en l’agressió a Berga

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha descartat cap més implicat directe en l’agressió a l’Andy i el Jorge, la parella d’homosexuals que va patir la pallissa. Segons ha dit, hi ha dues persones que acaben tenint algun tipus de participació en l’atac, però no queda clar si és per separar o per agredir. A més, segons han confirmat fonts dels Mossos a l’AquíBergueda.cat, el cos dóna per tancada la seva actuació.

Malgrat les declaracions de Trapero, un dels socis de la discoteca, Marià Miró, va assegurar a principis de setmana que els porters de la discoteca van ser testimonis de l’agressió i que aquesta va comptar amb la participació de diversos còmplices. Sigui com sigui, les darreres declaracions del comissari en cap descarten aquesta versió.

X