Plega la regidora de Convergència a l’Ajuntament de Berga Queralt Perarnau

La regidora de Convergència a l’Ajuntament de Berga Queralt Perarnau ha presentat aquest març la seva renúncia al càrrec. Avui, al ple del mes d’abril, ho farà davant la resta de regidors en la que serà la seva darrera sessió plenària de la legislatura.

Segons ha explicat a l’AquíBerguedà.cat el cap de l’oposició i número 1 de la llista convergent a les passades eleccions, Antoni Biarnés, el principal candidat a ocupar la cadira de Perarnau a la Sala de Plens és Jordi Travé, número 7 de la candidatura a les eleccions. “En principi, la decisió d’acceptar-ho és seva“, ha dit Biarnés.

Per tant, a l’espera que el plenari conegui oficialment la renúncia de Perarnau, Jordi Travé es postula com a nou regidor a l’Ajuntament de Berga.

X