L’escola de música de Puig-reig rep un dels premis Baldiri Reixac

L’escola municipal de música de Puig-reig ha estat guardonada als premis Baldiri Reixac en categoria de projecte global pel treball L’Escola Màgica. El centre ha estat un dels quatre reconeguts en el certamen d’enguany i ha aconseguit un premi de 4.000 euros.

Els premis consideren que l’escola de música de Puig-reig és una comunitat educativa molt implicada en les entitats i activitats que es fan a Puig-reig i rodalies. En especial, destaca la tasca de l’escola a la Residència Mont Martí, on s’imparteix musicoteràpia per a persones discapacitades.

L’escola també col·labora amb entitats  com la Coral Polifònica de Puig-reig i les escoles de primària de Puig-reig i Gironella, on recentment s’ha obert una aula associada. També cal remarcar el caràcter obert de l’escola que s’evidencia amb l’ampli ventall d’edats del seu alumnat.

El compromís amb la llengua i la cultura catalana està vehiculat, entre d’altres, a través del treball metodològic que parteix de la cançó catalana del Pare Ireneu Segarra, així com amb les cantates que habitualment ofereix l’escola per la diada de Sant Jordi. Enguany, a més, se celebra el 25è aniversari de l’escola.

escola-musica-puigreig escola-puigreig-2