El Konvent de Cal Rosal es converteix en el taller efímer del pintor berguedà Joan Ferrer

El pintor i activista cultural berguedà Joan Ferrer s’instal·larà al Konvent de Cal Rosal per establir un taller efímer on treballarà en l’obra Un minut o dos de silenci. La mostra JOAN FERRER · S’EXPOSA restarà oberta del 29 de juliol al 26 d’agost, on els visitants podran seguir el procés d’elaboració de l’obra dia rere dia en els moments en què l’artista no hi treballi.

L’univers ferrerià s’apropia també de la capella, el forn i alguns habitacles del centre artístic. El seu desenvolupament i detalls creatius seran registrats pel fotògraf Jordi Plana. Paral·lelament també hi ha programats diversos concerts que entraran en diàleg amb les obres de Ferrer.

Joan Ferrer -Berga, 28 de febrer de 1937- ha complert 65 anys de trajectòria artística. La seva obra matèrica ha explorat les composicions de forma, color i equilibri, a partir dels interiors humils del paisatge humà berguedà i els paisatges exteriors. L’any 2010, l’Ajuntament de Berga li va concedir el Premi a la Cultura de la ciutat.