Laura Luceño, de Sant Julià de Cerdanyola, dedica una cançó a Barcelona després dels atemptats del 17-A

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Laura Luceño dedica una cançó a Barcelona després dels atemptats del 17-A

La cantant i compositora Laura Luceño, resident a Sant Julià de Cerdanyola, ha escrit i interpretat la cançó ‘Barcelona’ com a forma d’homenatge a la ciutat que va patir els fets del passat 17 d’agost amb un atropellament massiu a la Rambla de Barcelona que va deixar 15 morts i centenars de ferits.

Aquest és el vídeoclip de la cançó que Luceño acaba de publicar. Tots els beneficis que es generin de la cançó aniran destinats a la Marató de TV3 d’enguany.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNTMwJTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cueW91dHViZS5jb20lMkZlbWJlZCUyRjBfeXpjQVgxVExnJTNGcmVsJTNEMCUyNmFtcCUzQnNob3dpbmZvJTNEMCUyNmF1dG9wbGF5JTNEMSUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X