L’Ajuntament de Puig-reig estrena aquesta setmana una pàgina web més clara i intuïtiva

L’Ajuntament de Puig-reig estrenarà aquesta setmana la seva nova pàgina web, dissenyada en coordinació amb La Padrina, una empresa formada pels berguedans Miquel Escànez, Raul de Haro i Albert Escànez. El nou web respon a la necessitat que l’equip de govern renovar la pàgina i “projectar una idea més clara” de la feina dels regidors. El resultat? Un web que “identifica molt més” el govern, segons el regidor Josep Campos.

Ajuntament i creadors van presentar la pàgina davant els mitjans, dijous passat, en una sala de la biblioteca municipal. En total, van explicar, el consistori ha destinat uns 1.800 euros a la renovació del portal, que, a més, és la primera acció d’una sèrie de canvis en matèria de comunicació. Entre d’altres aspectes, l’Ajuntament també preveu renovar la imatge que projecta a les xarxes socials.

El nou web és modern, accessible i versàtil. Està construït per tal que els usuaris puguin navegar fàcil i intuïtivament i, així, puguin accedir a tots els serveis que ofereix amb el mínim de clics possibles. En aquest sentit, el regidor Campos va explicar que el nou web vol ser “un punt d’accés ràpid per a la gent que vulgui conèixer Puig-reig i els seus atractius turístics”.

A banda, una de les novetats més destacades pel regidor és l’espai d’enquesta, que permetrà al consistori rebre informació i opinions dels ciutadans. I amb l’objectiu de fer un portal més participatiu, el consistori ha decidit impulsar una nova etiqueta que serà present en diversos espais de la web: #CreemPuigreig. A banda, també hi haurà una hemeroteca on es podran consultar les notícies sobre el municipi i un calendari farcit amb les activitats que acull el poble.