Marc Pons, nou portaveu local de les JERC a Berga

Marc Pons s’ha convertit aquest cap de setmana en el nou portaveu local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Berga. Pons agafa el relleu d’Aleix Camprubí al capdavant de la secció amb l’objectiu de “créixer com a grup, reforçar l’activitat al carrer i contactar amb les entitats de la ciutat i la comarca per saber les seves necessitats i buscar solucions”.

La candidatura presentada per Marc Pons va obtenir tots els vots favorables i, per tant, no hi va haver problemes per fer el relleu. A banda de Pons, el nou secretari d’Organització passa a ser Eloi Bellés; el secretari de Finances, Quim Espelt; la secretària d’Imatge i Comunicació, Joana Pons; i el secretari d’Activisme i Campanyes, Marc Olonia.

El fins ara portaveu, Aleix Camprubí, assumirà les funcions de vocal. En el seu torn, Camprubí va fer balanç de l’any i escaig de la secció. Camprubí va destacar que bàsicament s’havia treballat amb l’organització a escala territorial i que els militants havien treballat conjuntament amb Esquerra, en detriment d’actes propis.

Malgrat tot, s’han aconseguit organitzar dos actes de les JERC Berga, més enllà de pancartes, encartellades i paradetes. Per això, Camprubí va considerar que la creació de la secció local va servir per “plantar una llavor”.