First Stop

Berga, Política

Marc Pons, nou portaveu local de les JERC a Berga

Marc Pons, nou portaveu local de les JERC a Berga

Marc Pons s’ha convertit aquest cap de setmana en el nou portaveu local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Berga. Pons agafa el relleu d’Aleix Camprubí al capdavant de la secció amb l’objectiu de “créixer com a grup, reforçar l’activitat al carrer i contactar amb les entitats de la ciutat i la comarca per saber les seves necessitats i buscar solucions”.

La candidatura presentada per Marc Pons va obtenir tots els vots favorables i, per tant, no hi va haver problemes per fer el relleu. A banda de Pons, el nou secretari d’Organització passa a ser Eloi Bellés; el secretari de Finances, Quim Espelt; la secretària d’Imatge i Comunicació, Joana Pons; i el secretari d’Activisme i Campanyes, Marc Olonia.

El fins ara portaveu, Aleix Camprubí, assumirà les funcions de vocal. En el seu torn, Camprubí va fer balanç de l’any i escaig de la secció. Camprubí va destacar que bàsicament s’havia treballat amb l’organització a escala territorial i que els militants havien treballat conjuntament amb Esquerra, en detriment d’actes propis.

Malgrat tot, s’han aconseguit organitzar dos actes de les JERC Berga, més enllà de pancartes, encartellades i paradetes. Per això, Camprubí va considerar que la creació de la secció local va servir per “plantar una llavor”.

Aleix Camprubí ERC ERC Berga JERC Berga Marc Pons

Estic amb tu

Comentaris